Loverose

LoveRose  - virágáruház

A LoveRose élettartama egy speciális újításnak köszönhetően a normál rózsák minimum négyszázszorosa (!), mégis ugyanolyan természetes és igazi virág mintha percekkel átadása előtt szedted volna.

A rózsa, mint a virágok királynője minden alkalomhoz illik, a megfelelő színválasztással pedig közvetítheted lelked üzenetét.

Virágküldés, virágrendelés

Nincs szebb ajándék a virágnál, s minden nő imád virágot kapni! Kifejezheted vele Édesanyádnak, mennyire hálás vagy, hogy felnevelt. Elmondhatod kedvesednek, Ő jelenti neked a világot úgy, hogy közben meg sem kell szólalnod.
Virágot a virágnak! Ez a gondolat és jóleső érzés tölti meg mindkettőtök szívét, mikor átadod Neki és ezt a pillanatot idézi fel ezután, amikor ránéz a tőled kapott virágszálra. 
Az átlagos rózsaszálak átlag 2-5 napig maradnak szépek, ezután sajnos legtöbb esetben a szemetesben végzik és velük együtt sajnos néha az emlékeik is.

Légy igazi férfi, lepd meg szeretted vagy szerelmed egy örökké friss rózsaszállal!

... FANTASZTIKUS AJÁNDÉK!
Minden nő kapott már virágot gyermekétől, szerelmétől, párjától, de Te most egy tradicionális és mégis egyedi ajándékkal lepheted meg Őt.

Goldissimo

Tartósított virágok – áruház

A RÓZSÁVAL, ami az év 365 napján Neki szép, ezt Ő is tudja, és mindig érzi majd mikor ránéz és épp Rád gondol.
Ha szeretnéd őt igazán egyedi és különleges virággal meglepni akkor két virágáruházban is a rendelkezésedre áll.