Rendezvény dekoráció, növénykölcsönzés

VIRÁGRASZÓLÓ MAGAZIN
  1. Széles tartósított dísznövény választékunkból, beültetéseinkből kedvedre válogathatsz, s ha úgy gondolod, hogy szeretnéd kihasználni a kölcsönzés lehetőségét nincs más teendőd, csak kérj visszahívást, hogy megbeszéljük a részleteket.

    Ha szükséges helyszíni felméréssel és tanácsadással igényeid, valamint a környezet adottságait figyelembe véve segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában.
    A kölcsönzési díjak számításának alapja a növények értéke és a kívánt időtartam. Gondolkozhatsz néhány napban, vagy akár hónapokra is bérelheted növényeinket.

    Ha szereted a változatosságot, növényeinkkel folyamatosan újjá varázsolhatod környezeted, s az nem lesz unalmas számodra!

    A helyszínre szállítást, valamint az elszállítást is elvégezzük helyetted! Így valóban nem kell mást tenned, csak dőlj hátra és nézd meg kínálatunkat!

 

 

Virág, virágcsokor
Diszfák megtekintése >>>

Virág, virágcsokor
Tuják megtekintése >>>

Virág, virágcsokor
Pálmák megtekintése >>>

Virág, virágcsokor

Növények megtekintése >>>

 

 

Látogass el bemutatótermünkbe!

Tartósított díszfák

Nem tudsz választani? Szívesen megnéznéd az életben is? Kérj visszahívást, vagy előzetes egyeztetés után látogass el bemutatótermünkbe!
Amennyiben a kölcsönzés mellett virágdíszre lenne szükséged ebben is rendelkezésedre állunk .

 

 

 

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

éttermek, szállodák részére. Stílusos virágkötészeti alkotásaink magas színvonalon készülnek tartósított, valódi, természetes virágokból, növényekből.  

Nálunk kölcsönözhetsz növényeket, díszfákat, tujákat, pálmákat, virágdekorációkat is!

A szakszerű ápolás a növények hosszú életének titka, igen ám, de nem születik mindenki szakembernek, s valóban idő és ismeretek hiányában nagyon nehéz növényeink számára az ideális körülményeket biztosítani. Ezért a legjobb döntés a tartósított növény, melyek különösebb gondozás nélkül, valódi, 100%-ban élethű mása a természetes növénynek!