Menyasszonyi csokrok az örök szerelemért … Legyen az esküvői csokrod szerelmetek záloga!
VIRÁGRASZÓLÓ MAGAZIN

A pillanat, amikor elhangzik a boldogító igen az élet egyik legkülönlegesebb napja, mely örökké emlékezetes lesz a számotokra.
Az alkalom nem megismételhető... Ezek az élmények sokáig mosolyt és kellemes érzéseket ébresztenek majd benned.
Hogy az emlék maradandó legyen ne csupán a fotókra és a videóra gondolj! Álmodd meg menyasszonyi csokrod tartósított virágokból, hogy az hosszú évek múlva is gyönyörű maradjon, mint a szerelmetek! Egyedi csokraink tartósított valódi virágokból, tartósított természetes növényekből készülnek, így azok évekig tündökölnek. Nincs szükség különösebb gondozásra, egyéb tartósítási eljárásra.
Egyedi igényeidnek megfelelően, 21 féle színárnyalatból, 7 féle virágból (rózsa, orchidea, gardénia, kála, szegfű, hortenzia, levendula) biztosan megtaláljuk a hozzád legjobban illőt, a neked legjobban tetszőt!

 

A gondosan összeválogatott virágok, kiegészítők minősége garancia arra, hogy királynővé varázsoljon életed legboldogabb napján!

Tartósított díszfák

Személyesen foglalkozunk veled, igyekszünk megismerni, hogy valóban valóra válthassuk álmaidat!
Ha határozott vagy és tudod mit szeretnél:
Akkor rendeld meg a virágáruházunkból, (www.tartositottviragok.hu) vagy küldj egy fotót a goldissimo@goldisdsimo.hu címre a neked tetsző csokorról és a részletekért egyeztetünk veled!
Ha nincs konkrét elképzelésed:
Akkor írj egy e-mailt, és "beszéljük" meg milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre!


Ha végképp tanácstalan vagy:
Akkor gyere el bemutatótermünkbe (Heves, Somogyi u. 88.) , hogy kipróbálhasd, megnézhesd, megtapintsd e gyönyörű és különleges virágokat!

 

Megérdemled, hogy a csokrod is egy életre szóljon!

Szakíts a hagyományokkal és legyél más, mint a többi menyasszony!
Legyen az esküvői csokrod Örök emlék!
Ne félj a színektől, a színes csokroktól!

- A www.tartositottviragok.hu virágáruházból ötletet meríthetsz a menyasszonyi csokrodhoz és dekorációdhoz. Még növényeket, pálmákat is kölcsönözhetsz!

- Személyes találkozónk alkalmával számos próbacsokor áll rendelkezésre, hogy könnyebb legyen a hozzád leginkább illő csokor kiválasztása.


- Az általad elképzelt csokorról pontos árajánlatot készítünk, még a megrendelés előtt.


- Exkluzív csokortartó dobozt kapsz a könnyebb szállításért és tárolásért AJÁNDÉKBA!