Különleges és valóban tartós díszfák, pálmák, tuják, növénybeültetések, dekorációk.
VIRÁGRASZÓLÓ MAGAZIN

Szeretnéd környezeted, irodád, bemutatótermed növényekkel díszíteni, de nincs a növény fejlődéséhez szükséges elegendő fény,  körülmény, s nincs ideje vagy nincs  ki megfelelően gondozná? Irtózol a mű dolgoktól, de eddig nem volt más lehetőség?
Mostantól nem kell kompromisszumot kötnöd!
Bizonyára tudod milyen nehéz az élő fát, növényt zárt térben megfelelően gondozni. Biztosítani kell a növény számára ideális környezetet, elengedhetetlen a rendszeres és megfelelő öntözés stb.! Nincs erre sem időd, sem személyzeted?
S mivel a természet kiszámíthatatlan valószínű, hogy a növény kinövi a helyiséget vagy elpusztul!

 

Tartósított díszfáink, növénybeültetéseink

Tartósított díszfák

megkímélnek az élő növény folyamatos gondozásának magas költségétől, miközben 100% - ig valódi, élethű mása a természetben megtalálható növénynek!
Igen élethű másolat! A tartósított virágok, növények előállításakor elsőszámú szempont, hogy óvjuk, védjük környezetünket, bolygónkat! Nincs tövestől kiszedett fa!
Minden növényt metszéssel szüretelnek, figyelve arra, hogy az anyanövény el ne pusztuljon. Ezért nem ritka, hogy egyes időszakokban bizonyos növényeket nem lehet tartósítani, megvásárolni. Olyan vidékek növényeit tartósítják, ahol a fejlődésüknek legmegfelelőbb, legideálisabb a körülmény, s ezért olyan csodálatos és tökéletes minden tartósított virág és növény!
A Goldissimo Kft az általa forgalmazott díszfákat nagy figyelemmel és szakértelemmel készíti el, Magyarországon egyedülállóan kínálva ügyfelei számára ezen alternatívát.
Tökéletes választás mert - gondos portalanításon kívül nem igényelnek egyéb karbantartást!
Nagyon népszerű a világ számos vezető cég irodájában, lenyűgöző hatást kelt több híres hotel, kaszinó, luxushajó igényes beltéri dekorációjaként. A tartósított növényeket, díszfákat ajánlom minden olyan belső térbe (akár otthonodba is), ahol az élő növényt nem vagy csak igen költségesen lehetne tartani!
Egyedi igényeid alapján, az adott környezet adottságainak megfelelően az te környezetedbe is beköltözhet a természet!
Nagyon előnyös megoldás mert:

 1. nincs extra költség,
 2. nem kell öntözni, tápoldatozni,
 3. nem támadja növénybetegség,
 4. nincs szükség fertőtlenítésre,
 5. nem deformálódik,
 6. nem kell speciális földkeverék, sem különleges vízelvezetős dézsa,
 7. s egyszerűen mozgatható, áthelyezhető.

Tudtad, hogy más lesz a közérzeted, ha gyönyörű virágok, növények vesznek körül?

 • enyhül a stressz,
 • kedvesebbek az üzleti partnerek,
 • gyorsabban szárnyal a gondolat.
  Próbáld csak ki!


Célunk a növényekkel díszített harmonikus környezet elérése minden munkahelyen. A növények üde zöld színe nyugtatóan hat az emberekre, ezáltal kellemes hangulatot teremtenek a te irodádba is. A sokféle színű és formájú dísznövény esztétikussá, kellemessé teszik munkahelyet; s olyan környezetet hoznak létre, melyben jól érezik magukat a munkatársak, s így intenzívebben tudnak dolgozni. A növények oldják a berendezési tárgyak merev, rideg formáját és a zárt terekben pótolják a természetet.

Az általunk értékesített dísznövényeket garanciavállalás mellett igény szerint ápoljuk, portalanítjuk, az esetleges sérüléseket javítjuk.

 

 

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

éttermek, szállodák részére. Stílusos virágkötészeti alkotásaink magas színvonalon készülnek tartósított, valódi, természetes virágokból, növényekből.