Loverose

LoveRose  - virágáruház

Legújabb webáruházunk a www.LoveRose.hu . Létrehozásával egy olyan webáruházra törekedtünk, ami jól illeszkedik a mai rohanó világhoz, amiben az Urak is gyorsan eligazodnak. Célirányosan és gyorsan tudnak navigálni és pillanatok alatt le tudják adni a megrendeléseiket, a lehető legegyszerűbb módon. Számos kényelmi funkció segíti a látogatókat. Nagyobb fotók a virágainkról, termékenként több fotó, részletesebb leírások. Közösségi oldal megosztási lehetőségek. Választható fizetési módok, mint például PayPal. Kedvezményes szállítási költségek.

Gyere és válaszd ki a neked tetsző rózsaszálat! Virágáruházainkban biztosan megtalálod az igazit!

Goldissimo

Tartósított virágok – áruház

A Goldissimo Kft. legelső webáruháza a www.tartositottviragok.hu. Jellemző a széles virágválaszték, s a rengeteg féle szebbnél szebb virágalkotás. Itt érhető el a nagykereskedelmi tevékenységünk online felülete is. Oldalunkon vásárlóink elé rengeteg virágdísz tárul. Azoknak ajánljuk, akik sokáig szeretnek válogatni, gyönyörködni s nem zavarja őket a zsúfoltság.
Megtalálhatóak a LoveRose szálas rózsáinktól kezdve a kis kedves virágdíszeken keresztül a luxuskivitelű egyedi alkotások, díszfák és akár a 4 méteres pálmák.
Regisztrációt követően számos rejtett tartalom válik elérhetővé, amivel célunk tartalmas és érdekes információk nyújtása a kedves érdeklődők felé. Itt érhető el virágküldő szolgálatunk, innen rendelhetőek dísznövényeink akár kölcsönözhető formában is. Feltárulnak a különleges örökké tündöklő menyasszonyi csokraink, valamint szálloda és rendezvény dekorációink.
Valóban széles a választék és rengeteg a látnivaló!